A

In 2016, BE the miracle You want to SEE

Milady A - Thursday, December 31, 2015

Het einde van 2015 nadert met rasse schreden.

Terwijl er momenteel ongetwijfeld heel wat huisjes in rep en roer staan voor de alom bekende oudejaar stress - omdat je graag je gasten wil verrassen met je uitzonderlijk kooktalent en een overheerlijk diner op tafel wil toveren tegen deze avond - zijn er minstens evenveel huisjes waar het er totaal zen aan toe gaat gezien zij vanavond ongedwongen hun voetjes onder tafel kunnen schuiven bij familie of vrienden en naar hartelust kunnen smullen van allerlei lekkers dat hun gastvrouw of -heer nu, in stresstoestand, aan het koken is.

In Huize Milord L en Milady A gaat àlles er rustig aan toe.

Oudejaar is een avond waarop ik doe wat ik het liefste doe, gezellig genieten van een heerlijk samenzijn met die éne, de persoon die mijn hart en ziel verwarmt, intiem in ons sfeervol, huiselijk liefdesnest.

Het is fantastisch als je kan uitkijken naar dat prettig samenzijn met familie of vrienden waar je het liefste bij bent, zodat de laatste dag van het jaar liefdevol kan plaatsmaken voor een spetterende start van een beloftevol nieuw jaar.

Dit voelt echter niet voor iedereen zo evident aan.
Oudejaar lijkt hét concept waarover de meest uiteenlopende opinies bestaan. De laatste dagen ving ik heel wat flarden op, in duidelijke taal of door het lezen van alleszeggende lichaamstaal waar woorden niet meer nodig zijn, dat mensen eigenlijk veel liever iets anders willen doen dan wat gepland staat voor de laatste dag van het jaar.

Daaruit volgt nu het punt dat ik wil maken …

Is het niet genoeg dat mensen zich in honderden bochten wringen om anderen te plezieren gedurende 364 dagen van het jaar?
Wat maakt het toch zo moeilijk om één dag per jaar te durven kiezen voor zichzelf en écht te doen wat het eigen hart begeert?

Kies jij wel genoeg voor jezelf?
Cijfer jij jezelf niet te veel weg om zo de rust te bewaren? Sta eens stil bij hoe jij werkelijk in het leven staat, bepaal wat jou gelukkig maakt en kies met volle overtuiging om dàt te realiseren!

Laat 2016 het jaar zijn waarin jij durft gaan voor totale transformatie!

“Zolang je de dingen blijft doen die je altijd deed, zal je altijd weer dezelfde resultaten krijgen.”

Indien je dat wil, is vasthouden aan vroeger geen enkel probleem, maar ik hoor veel meer mensen verlangend smeken naar een leven dat er ànders uitziet dan waar ze nu in zitten dan mensen die zielsgelukkig door het leven flaneren zonder kopzorgen of stress in hun lijf.

Durf nu écht voor verandering te gaan en zet jezelf op de eerste plaats!

Zelfliefde is de énige sleutel tot diep geluk.

Zolang er niet voldoende zelfliefde is zal je blijven jezelf verloochenen, jezelf verwaarlozen, uit angst blijven vasthouden aan huidige situaties met als resultaat dat je leeg achter blijft.

Als je jezelf vervult met de liefde die je nodig hebt om je heel te voelen, om totaal jezelf te kunnen zijn, zullen angst, depressie, stress, onrust en nog van dat soort negativiteit als bij toverslag verdwijnen.

Geloof me maar op mijn woord, ik ben zelf door die grootse transformatie gegaan, net als mijn Mr Big, en we hebben aan de lijve kunnen ondervinden dat al het moois, de diepst mogelijke gevoelens, de grootse dingen des levens op je pad komen als je éérst voor jezelf zorgt en als je werkelijk 100% van jezelf houdt.

Start 2016 met een nobele wens voor JEZELF en kijk vol verwondering naar wat het leven voor je in petto geeft.

Ik wens je alvast een geweldig, grandioos, indrukwekkend en subliem jaar waarbij persoonlijke transformatie jouw leven vol magie en verbluffing ontsluieren zal!

In 2016, BE the miracle you want to SEE!

With love and inspiration,

Milady A

Follow my blog with BloglovinClose

Send me a quick message!

Send me a personal e-mail!


Captcha Image

Subscribe to my Newsletter and become a privileged member of Milan ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :


x

SUBSCRIBE to my NEWSLETTER and become a privileged member of MILAN ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :