A

Pure C

Milady A - Saturday, January 30, 2016

Momenteel zijn we er even tussenuit, gezellig met ons tweetjes een mid-weekje naar Cadzand, waar we net genoten hebben van een overheerlijk 7-gangen menu in “PURE C” – dat andere sterrenrestaurant van Sergio Herman – en het is alsof de dag weer komt, net zoals die moet zijn … het regent hier … er is een gure wind … maar dàt laten wij totaal niet aan ons hart komen en genieten des te meer van de plek waar we ons al volledig thuis voelen.

Net zoals bij ons thuis, vinden we hier in verschillende aspecten van het interieur een blauwe toets terug, in de zachte kussentjes, in het mooie servies, in de schaaltjes met lekkernijen, alles met de bedoeling een ode te brengen aan de zee. Deze plek straalt zachtheid uit. Ongekunsteld door de zachte materialen als natuureik, lichte pasteltinten en elementen die de ruwe natuur van Zeeland benadrukken, alles in een ongedwongen sfeer waar het eten en de presentatie ervan top is.

Met zicht op de wilde, golvende zee zitten we nu in de bar van Pure C, genietend van dit mooie, gezellige interieur, en genietend van een verslaving die elke dag sterker wordt … mijn verslaving aan schrijven.

De maaltijd was, zoals je van de rechterhand van Sergio Herman chef Syrco kan verwachten, voortreffelijk. Geef je ogen alvast de kost op mijn photography site photography.milady-a.com/Portfolio/Restaurants/Pure-C-2016. Voor het echte gebeuren moet je wel even tot daar. Echt de moeite waard.

Mijn A-valuator is sterk beïnvloed door uitzonderlijke ervaringen, en The Jane is daar een hoogtepunt van maar als ik Pure C bekijk vanuit de intentie van Sergio om een uitzonderlijke ervaring te creeëren in een strandhotel, dan is dit letterlijk "de max".

Je wordt verwelkomd in een smaakvol decor met loungy sfeer door de crew die een extra toets geeft aan deze gastronomische ervaring.

Het wijnarrangement is wat duur ten opzichte van het gebeuren, maar ik ben dan ook geen wijnliefhebber. Mijn uiteindelijk oordeel is daar zeker niet door beïnvloed.

Al blijft de Jane mijn all-time favoriet, Pure C is een must voor wie van gastronomie houdt. www.pure-c.nl

My -valuator Pure C
Food:
Presentation:
Interior:
Service:
Overall Quality/Price:

With love and inspiration,

Milady A

You can see my pictures in full size on photography.milady-A.com where you can also purchase or order prints on all sorts of beautiful supports.

Follow my blog with BloglovinClose

Send me a quick message!

Send me a personal e-mail!


Captcha Image

Subscribe to my Newsletter and become a privileged member of Milan ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :


x

SUBSCRIBE to my NEWSLETTER and become a privileged member of MILAN ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :