A

Seizoen 3 komt eraan!

Milady A - Saturday, February 27, 2016

Elk jaar opnieuw, nadat we midden februari het feest van de geliefden achter de rug hebben, kijk ik uit naar de ontluikende lente.
Het seizoen waarbij de schoonheid van de natuur zichzelf nieuw leven toeëigent en wij onze dikke winterjassen diep in de kast willen opbergen omdat we als de uitlopende botten van gele paaslelies uit onze cocon willen breken. De cocon die ons weliswaar de voorbije maanden liefdevol en warm heeft toegedekt maar die we nu achter ons moeten laten, willen we de opborrelende frisse ideeën in ons hoofd ook nieuw leven geven.

Althans zo voel ik me de laatste dagen … !

En net daarom hebben Mr Big en ik de koppen bij elkaar gestoken en zijn we de voorbije weken - en nog altijd - druk bezig geweest met het uitwerken van “Season 3” op Milady-A.com.

De site wordt frisser, uitnodigender, duidelijker, en zal in één oogopslag weergeven waar Milady A voor staat!

Dat ik via mijn site de verschillende aspecten van mijn persoonlijkheid in de kijker wil zetten en zo “Milady A” tot een échte “brand” aan het ontwikkelen ben, is al lang duidelijk.
Mààr er is één belangrijk facet dat tot nu toe nauwelijks aan bod gekomen is en waarvoor ik nochtans heel bekend sta bij iedereen die me persoonlijk kent of me zomaar tegen het lijf loopt.

Al sinds mijn kindertijd heb ik een uitgesproken passie voor stijl en fashion en zelfs als klein ukkie liep ik al rond in kleertjes van Catimini enzo.
Merken, en zeker de uitzonderlijke merken, hebben mij al altijd aangetrokken. Door mijn heel precies uitgekiende kledij keuze, zet ik als het ware mijn persoonlijkheid in de verf en communiceer ik ook via mijn look wie ik ben.

Als ik als Milady A de wereld wil inspireren , kan mijn buitengewone passie voor “Fashion & Style” daarbij niet langer ontbreken en dus heb ik beslist om ook daarmee iets leuks te doen!

Ik ben zelf een 40’er en wil alle vrouwen - ja ook de dertiger of de vijftiger - inspireren om er op elke leeftijd tip top uit te zien want … als je je goed in je vel voelt door je kledij, straal je dat ook uit! Cliché of niet, het is verdomd de ontegensprekelijke waarheid.

De nieuwe site zal gelanceerd worden op 7 maart en heel kort daarna vertrekken Mr Big en ik op een uitzonderlijke reis waardoor we een heel speciale Fashion Shoot zullen doen op locatie en die als eerste de wereld ingooien in ons nieuw aangekondigd Fashion Blok.

Nog even geduld … en dan vliegen we erin! Afspraak op 7 maart!

Milady AClose

Send me a quick message!

Send me a personal e-mail!


Captcha Image

Subscribe to my Newsletter and become a privileged member of Milan ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :


x

SUBSCRIBE to my NEWSLETTER and become a privileged member of MILAN ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :