A

Seizoen 3 start NU!

Milady A - Monday, March 07, 2016

“Waar staat Milady A eigenlijk voor?”

Mijn trouwe fans en lezers weten als de beste waar ik voor sta, maar voor een lezer die voor het eerst een oogje komt werpen op mijn site, is dat minder evident.

Die vraag liet me niet meer los en ligt dus aan de oorsprong van Seizoen 3!

Mr Big en ik hebben de koppen bij elkaar gestoken en de voorbije weken vol vonken en vuur nieuwe ideeën gespuid om de look & feel alsook de inhoud van onze site in één glimp te laten vertellen wie er achter de ‘Brand’ schuilt.

Vandaar een totaal nieuwe hoofdpagina die onmiddellijk toont “wie” ik ben en “waar” ik voor sta door een overzichtelijke weergave van de zes hoofdrubrieken:

 1. Dagboek van een schrijfster

  Het schrijven van mijn autobiografisch boek beheerst momenteel mijn leven op zo’n intense manier dat deze rubriek vanzelfsprekend op de eerste plaats staat!
  Zowel Milord L als ikzelf schrijven hierin geregeld een update.

 2. Fashion & Style

  Deze rubriek is ‘brand new’ en wordt de plek waar ik mijn grote passie voor mode en stijl in de kijker zal zetten. Neem alvast een kijkje en ontdek hoe mijn “Glamour, Glitter and Glow” pagina ontstaan is.
  Binnenkort komt de eerste lente fotoshoot online op een wel heel unieke locatie!

 3. Luxury Places

  Milord L is de eerste man die het écht begreep; ik ‘ben’ gewoon luxe, ik zoek dat niet bewust op, het is een onderdeel van mijn ‘persona’. Het zit als het ware in mijn DNA want al sinds mijn kindertijd ben ik van nature aangetrokken geweest tot het exclusieve, al datgene wat het leven unieker, ànders en rijker maakt.

  Mijn passie voor luxe moest dan ook een prominentere plaats krijgen op mijn site gezien ik mijn lezers graag inspireer met onze ervaringen in adembenemende luxe hotels, verfijnde Michelinster restaurants, hippe, trendy hot spots overal ter wereld alsook met reisverhalen die onze lezers letterlijk zullen meenemen naar een andere wereld.

  Op 10 maart vertrekken wij naar Tokyo waar een groots avontuur van start gaat … hou deze rubriek in de gaten als je graag onze unieke reis meebeleeft, virtueel weliswaar.

 4. Inspiring Life

  Vele ideeën, inzichten, levenslessen of andere hersenspinsels die inspiratie bieden om jouw eigen leven ànders aan te pakken vind je hier!

  1. Milady A
   Mijn columns, inspiraties, mijmeringen, beschouwingen ...

  2. Milord L
   Mr Big is een vaste columnist en zal de lezer inspireren met:
   • Zijn visionaire kijk op de bedrijfswereld en hoe bedrijven met mensen omgaan.
   • Zijn persoonlijk proces van radicale verandering en groei
   • Zijn verrijkende ideeën en doordachte inzichten over ‘Het leven as such’ in de vorm van kroniekjes

  3. #SheHe
   Een kijk vanuit een vrouwelijk én mannelijk standpunt op een gebeurtenis, belevenis of akkefietje uit het dagdagelijkse leven.

  4. Spirituality
   Kristien De Winter, een fantastische dame met een uitzonderlijke wijsheid én goeie vriendin, is de vaste columniste in deze rubriek over spiritualiteit. Elke maand geeft ze haar kijk op een thema dat ons aan het denken zet en ons laat groeien naar meer bewustzijn.

  5. Well Of Inspiration
   Bevat quotes, levenswijsheden, gedachten, inzichten, doordenkertjes, ideeën van inspirerende mensen, …

  6. Fairytale Wedding
   Ons uniek sprookjeshuwelijk beschreef ik uitgebreid in “Season 1” en blijft een vaste rubriek op Milady A. Voor iedereen die inspiratie zoekt voor een droomhuwelijk of voor elke romantische ziel die (nog eens) de intensiteit van onze liefde wil herbeleven, is dit jouw plek.
 5. Photography

  “Schrijven met licht” is letterlijk waar fotografie voor staat en past dus als gegoten bij Milady A en Milord L.

  Ons persoonlijk fotografie-platform voert jullie mee naar alle uithoeken van de wereld en vertelt onze verhalen in beeld.

 6. Still Top Secret

  Zoals de woorden het omschrijven: “Still Top Secret”!

Snuister alvast doorheen onze verschillende rubrieken zodat de nieuwe look & feel snel vertrouwd aanvoelt en om niets te missen, volg “Milady A” via mijn verschillende sociale media kanalen of schrijf je in voor mijn twee-wekelijkse nieuwsbrief.

Om jullie smaakzin alvast te prikkelen, deel ik graag onze genotvolle ervaring tijdens een overheerlijk diner in “De Pastorale” in Rumst.

Een absolute aanrader voor elke liefhebber van uitzonderlijke dinertjes!

Ik toast alvast op seizoen 3 en wens jullie oneindig veel leesplezier!Close

Send me a quick message!

Send me a personal e-mail!


Captcha Image

Subscribe to my Newsletter and become a privileged member of Milan ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :


x

SUBSCRIBE to my NEWSLETTER and become a privileged member of MILAN ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :