A

#SheHe

Milady A - Thursday, September 03, 2015
She He

Een M/V kijk op allerlei levensthema's

Tijdens het eerste seizoen van Milady-A.com hebben jullie uitgebreid kunnen kennis maken met die onwaarschijnlijk fenomenale man van me, beter gekend als mijn Mr Big, met wie ik in het huwelijksbootje ben gestapt en die mij elke dag weer fascineert door zijn wonderbaarlijk “zijn”.

Hij is namelijk niet alleen een perfecte echtgenoot maar is ook een heel wijs, visionair man met een unieke, innovatieve kijk op de dingen des levens.

Sinds onze kennismaking heeft hij zelf een weergaloze, persoonlijke groei meegemaakt voor zichzelf, door te durven kiezen voor écht geluk, door te durven springen en te opteren voor totale verandering in zijn leven.

Deze ervaring heeft hem tot een andere mens gemaakt en deze ervaring is te mooi om achter te houden voor de mensheid, gezien zijn verhaal ettelijke mensen, op zoek naar zichzelf, zal kunnen inspireren en vooruit helpen.

En hoewel ik mijn mannelijk prachtexemplaar het allerliefste hélemaal voor mezelf zou houden, wat had je nu gedacht, is de tijd meer dan rijp om hem zijn eigen podium te geven op deze vernieuwde inspirationele stek.

In mijn schrijfsels, zal ik hem blijven my Mr Big noemen, maar als Mr Big zelf de laptop er bij neemt en zijn opinies en inspiraties op het internet gooit, zal je hem snel leren kennen als Luc Deflem.

Enerzijds zal je hem snel leren kennen als één van mijn Aces, waar hij zelf aan het woord komt in een persoonlijke column, en van waaruit hij, samen met mij, online coaching trajecten zal uitstippelen die dienen om jou te inspireren op het pad naar jouw “awesome life”. Daarover meer zodra we “Ace Yourself” in de kijker zetten, maar eerst iets anders …

Alles wat tot nu toe op jouw levenspad gekomen is, of het nu hartverwarmende of eerder pijnlijke momenten waren, heb je wellicht grotendeels bekeken vanuit je eigen standpunt.

Het standpunt van jij als vrouw, of van jij als man!

Wat zou je er van denken als je eens zou kunnen piepen in de hersenkronkels van het andere geslacht?

En is het jou ook al niet overkomen dat je een emotionele reactie of een bepaald gedrag van je partner helemaal niet begrijpt?

Wel, hier komt jouw soelaas!

Mr Big en ik zullen jouw persoonlijke kijk op aspecten van het leven verrijken door hier, in de #SheHe corner, allerhande levensthema’s of ervaringen te beschrijven vanuit een vrouwelijk én mannelijk standpunt.

Altijd authentiek! Altijd vanuit het hart!

Vooraleer we in de komende dagen onze allereerste #SheHe blog de wereld zullen ingooien, wil ik graag dat je al even kennis maakt met Mr Big.

Klik op Mr Big’s foto om zijn deel van deze unieke duo-blog zichtbaar te maken.

Niet alleen een uniek concept, maar ook een unieke representatieve aanpak waarbij we als duo pal tegenover elkaar staan en onze M/V kijk beschrijven. Om onze Belgische landgenoten op een persoonlijke manier te kunnen aanspreken, zullen we onze hersenspinsels in deze #SheHe categorie ook altijd in twee talen brengen. Kies zelf of je liever het Engelse of Nederlandse gedeelte volgt!

Alles gebeurt op deze plek in tweevoud, dus als je wanhopig droomt dat je partner jouw standpunt begrijpt, aarzel dan zéker niet om samen, als duo, deze inspirationele serie te volgen!

Milady A

It’s not About Me

Eerder dan met veel woorden te beschrijven welke levenspaden ik allemaal bewandeld heb, zal je er beduidend meer aan hebben te weten wat ik voor jou kan betekenen op het pad naar de realisatie van jouw meest ambitieuze dromen.

Misschien klinkt “persoonlijke doelstellingen” een stuk rationeler of ook beter haalbaar, maar geloof me, de mogelijkheden die in elk van ons zitten zijn beduidend groter dan wat we op het eerste zicht denken.

Het gaat hier over jou. Over wat jij wil bereiken. Over jouw doelstellingen, jouw problemen, jouw overwinningen, jouw uitdagingen.

Mijn rol is die van mentor en coach, om jou toe te laten te focussen op jouw eigen succes.

Wat heb ik daarvoor in mijn rugzak?

30 jaar Top Management ervaring, waarvan 13 jaar als CEO bij een grote internationale speler op vlak van HR-Services, verrijkt met 10 jaar ervaring als coach tijdens mijn laatste 10 jaar als CEO. Niet dat ik 10 jaar geleden mijn rol als leider wou achter mij laten om 100% coach te worden. Neen, helemaal niet, ik ben namelijk een grote voorstander voor een leiderschapsstijl waar leiderschap gebaseerd is op sterke coaching competenties.

Maar daar gaat het nu hier niet over! Dat komt nog wel!

Dat de ongelooflijke vrouw achter het merk Milady A ook mijn echtgenote is, kan misschien een interessante info zijn, maar weten dat ze bovendien mijn inspiratiebron en muse is, zal jou een veel betere kijk geven op wat wij op vlak van grootse dromen kunnen (helpen) waarmaken.

Als ik vandaag 30 kg minder weeg tov zo’n 3 jaar geleden, dan heeft dat alles met haar te maken. Als ik vandaag 100% van mijn tijd besteed aan onze eigen passionele business als ondernemer, dan ook heeft zij daar alles mee te maken. En als ik vandaag zeg dat ik springlevend en intens gelukkig ben, dan ook is zij de drijvende kracht achter deze grootse verandering in mijn leven.

Die ervaring, en tevens heel inspirerend verhaal van mijn grote verandering op mijn eigen levenspad, wil ik hier met jou delen.

Ik zal me hier, via mijn geschreven woord, volledig toeleggen op een stappenplan om samen met jou jouw eigen dromen en ambities waar te maken.

Klinkt dat ietwat te ambitieus?

Akkoord … je mag daar heel eventjes aan twijfelen. Heel even. En dan … Ontdek het zelf!

Wij zullen je, zonder enige twijfel, kunnen begeleiden tot het zien van jouw eigen pad, maar jij zal het uiteindelijk zelf moeten durven bewandelen.

Je kan het paard bij het water brengen, maar het moet zelf nog drinken!

Maar wij samen gaan JOU daarbij helpen en blijven inspireren!

Of jouw levensdoelstelling nu gaat over jouw gezondheid, carrière of relatie, wij zullen onze eigen persoonlijke ervaringen volledig ter beschikking stellen zodat we jou kunnen aanzetten en inspireren om jouw persoonlijk change-verhaal succesvol te maken!

Luc
Show me in
English!


Close

Send me a quick message!

Send me a personal e-mail!


Captcha Image

Subscribe to my Newsletter and become a privileged member of Milan ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :


x

SUBSCRIBE to my NEWSLETTER and become a privileged member of MILAN ( Milady A Network) :

Subscribe to: Milan Member

CONNECT with ME on my social media :